Veselia suspectă a lui Medvedev la recepția dată în onoarea lui Xi Jinping, bănuit că ar fi fost în stare de ebrietate. „Totul este în ordine” VIDEO

Autor: Teodor Serban

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 08:03

6629 citiri

Xi Jinping și Dmitri Medvedev FOTO Twitter

Vladimir Putin l-a primit la Kremlin, marți, 21 martie, pe liderul chinez Xi Jinping. La eveniment a fost prezent și fostul președinte al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, care s-a remarcat printr-un comportament destul de ciudat, apărând în public cu obrajii roșii.

Cel mai agresiv reprezentant al regimului la nivel verbal, aparent, nu a apărut în prim-plan. Încercările presei de a vorbi cu el s-au transformat în curiozități.

Astfel, Medvedev nu a putut răspunde la întrebarea dacă este periculos pentru Putin să călătorească în lume după ce Curtea Penală Internațională a emis un mandat de arestare a acestuia.

„Totul este în ordine”, a răspuns lapidar vicepreședintele. Jurnaliştii au insistat și l-au întrebat pe Medvedev despre percepția Occidentului referitoare la vizita lui Xi Jinping la Moscova.

„Ei se bucură alături de noi”, a răspuns Medvedev. Pentru că a fost în afara subiectului, jurnalistul l-a corectat imediat: „Sunt furioși”.

Strategul politic rus Stanislav Belkovsky a sugerat că Medvedev ar fi fost în stare de ebrietate. Potrivit zvonurilor persistente, vicepreședintele Federației Ruse are o dependență gravă de alcool. Problema este indicată și de faptul că Medvedev se plimba înconjurat de un număr mare de bodyguarzi, în ciuda faptului că se afla într-un loc supraprotejat. „Băutură excesivă?”, se întreabă Belkovsky.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)