Ivan Helguera la Dinamo?

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 11:07

1704 citiri

Dinamo Bucuresti vrea sa-l transfere pe cel care ar putea deveni cel mai galonat fotbalist al tuturor timpurilor din Liga I: Ivan Helguera.

"Daca l-am adus pe Julio Cesar, care a luat Liga Campionilor cu Real Madrid, de ce nu am putea sa-l luam si pe Helguera?", au declarat optimisti oficialii din Stefan cel Mare. Helguera ar urma sa vina pe aceeasi filiera pe care a fost adus si fundasul brazilian.

Spaniolul a ramas liber de contract acum doua saptamani, cand si-a reziliat acordul cu Valencia. Fostul 'galactic' are cateva oferte de la formatii mai degraba modeste din Primera Division.

Sefii lui Dinamo vor sa-l atraga pe Helguera cu pozitia fruntasa ocupata acum in Liga I ce le va permite accesul direct in Liga Campionilor. Oficialii din 'groapa' au apelat la Julio Cesar pentru a-l convinge pe spaniol sa vina in Romania.

Ivan Helguera, 33 de ani, a evoluat timp de sapte sezoane la Real Madrid, in perioada 1999-2007. Mijlocasul defensiv a evoluat 229 de partide in tricoul 'galacticilor' si a marcat 18 goluri.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)