Florin Prunea confirma ca Eugen Neagoe a fost foarte aproape de o tragedie in partida cu CSU Craiova

Duminica, 21 Iulie 2019, ora 23:47

7067 citiri

Foto: Hepta.ro

Managerul general al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, Florin Prunea, a confirmat duminica seara ca Eugen Neagoe, antrenorul dinamovist de 51 de ani, a fost extrem de aproape de o tragedie, dupa ce a suferit un infarct in timpul partidei cu CSU Craiova.

Lui Neagoe i-a venit rau in minutul 25 al primei reprize cu Universitatea, a fost nevoie de interventia de urgenta a echipei medicale aflate pe ambulanta aflata la Arena Nationala, iar dupa mai multe minute de panica, Eugen Neagoe a fost stabilizat si dus de urgenta la Spitalul Floreasca:

Momente dramatice pe Arena Nationala. Lui Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, i s-a facut rau si a fost transportat de urgenta la spital UPDATE

La finalul partidei, Florin Prunea a confirmat faptul ca Neagoe a fost aproape de tragedie, aceasta informatie venind de la medicul aflat pe ambulanta: "Am inteles de la doctorita ca a fost foarte-foarte aproape de o mare nenorocire. Il sfatuiesc sa se lase naiba de fotbal. Atata ura la acest club nu am vazut in viata mea", a fost reactia lui Prunea, profund marcat si speriat de aceste incidente, pentru DigiSport.

Ultima informatie care a aparut in presa, venita tot de la televiziunea citata mai sus, este ca diagnositul primit de Neagoe ar fi de infarct ventricular minor, iar antrenorului i se va monta un stent pe artera femurala.

2-0 s-a terminat partida pentru Craiova in acest mare derbi, cu goluri marcate de Barbut si Roman, iar cronica o puteti citi mai jos:

Liga 1: Universitatea Craiova invinge Dinamo intr-un derbi trist, cu Eugen Neagoe transportat la spital, dupa ce ar fi suferit un infarct

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu