Dinamo pregateste o adevarata "revolutie" in aceasta iarna. Se pregateste aducerea a 5 jucatori de valoare

Marti, 25 Decembrie 2018, ora 08:14

4852 citiri

Foto: Hepta.ro

Dinamo Bucuresti este in acest moment foarte departe de play-off, dar gruparea in alb si rosu are planuri mari in aceasta iarna, cand pregateste aducerea a 4-5 jucatori de valoare.

Directorul sportiv al celor de la Dinamo, fostul mare jucator Ionel Danciulescu a fost cel care a vorbit in premiera despre aceste planuri, recunoscand in acelasi timp faptul ca, cel mai probabil, Dinamo va juca in play-out in anul calendaristic urmator:

"Achizitiile noastre au fost mai multe nereusite in vara. Trebuie sa recunoastem asta. Adevarata fata a lui Dinamo cu Rednic va fi dupa perioada de pregatire. Pentru ca el isi va construi lotul. Vom juca in play-out. E un sezon ratat din toate punctele de vedere. Trebuie sa fim sinceri, play-off-ul este in acest moment foarte, foarte departe de noi.

Rednic trebuie sa schimbe multe. Vor pleca jucatorii pentru care ne-am dat seama ca existe anumite limite. Sper ca pana la reunire 90-95% din lot sa fie stabilit. Vin 4-5 jucatori in urmatoarele zile. Trebuie sa spalam putin rusinea din acest sezon", au fost vorbele lui Danciulescu la televiziunea DigiSport.

El nu a ezitat sa isi critice jucatorii, spunand ca la Dinamo sunt toate conditiile pentru a face marea performanta, dar rezultatele nu apar: "Au toate conditiile. Au masini de serviciu si apartamente de serviciu. Salarii bune, locul 3-4 in Liga 1. Salomao, Pesici, Gomelt au salarii mici? 9500-10.000 pe luna e putin? Avem vitaminizare, deplasari cu avionul, conditii de antrenament foarte bune. Ce le lipseste?", mai adauga "Danciu-Gol".

Dinamo a terminat acest an pe un loc rusinos in Liga 1, 11, cu 22 de puncte acumulate, la 9 distanta de ultimul loc de play-off, 6, ocupat in acest moment de Astra.

D.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu