Antrenorul lui Bilbao, impresionat de ce a vazut in Romania: Detaliul pe care l-a remarcat pe National Arena

Vineri, 28 Iulie 2017, ora 07:00

29569 citiri

Foto: Hepta

Jose Angel Ziganda a vorbit despre partida pe care echipa sa, Athletic Bilbao, a incheiat-o la egalitate joi seara cu Dinamo, pe National Arena, in prima mansa a turlui trei preliminar din Europa League.

Tehnicianul basc considera ca evolutia buna a "cainilor" din partea secunda a meciului se datoreaza in special atmosferei incredibile din tribune.

"Rezultatul este unul echitabil. Daca in prima repriza noi am jucat cu personalitate si am dominat, in cea de-a doua Dinamo a avut o evolutie buna si a fost impinsa din spate de public. Si-au creat multe ocazii datorita publicului", a spus Ziganda la conferinta de presa de dupa meci.

Ziganda a remarcat ca umiditatea a fost foarte ridicata din cauza faptului partida s-a disputat pe o National Arena cu acoperisul tras.

"Fizic noi am stat destul de bine, chiar daca umiditatea a fost destul de ridicata din cauza faptului ca stadionul a fost acoperit", a ccontinuat acesta.

1-1 a fost scorul intalnirii dintre Dinamo si Athletic Bilbao, dupa un gol suberb marcat de Rivaldinho pentru "alb-rosii" in minutul 54, in timp ce pentru iberici a punctat Laporte, in minutul 21.

Returul se va juca saptamana viitoare la Bilbao.

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)