Tiberiu Ghioane inscrie pentru Dinamo Kiev

Autor: Bogdan Predescu

Duminica, 07 Octombrie 2007, ora 10:38

707 citiri

Romanul Tiberiu Ghioane a reusit golul victoriei pentru echipa sa Dinamo Kiev, 2-1 in meciul cu formatia Zorya, din etapa a 12-a a campionatului Ucrainei.

Ghioane a fost integralist la Dinamo Kiev si a marcat in ultimul minut de joc pentru toate punctele puse in joc. Celalalt gol al echipei Dinamo a fost reusit de Shatskikh, in minutul 46. In timp ce coechipierul lui Ghioane, Milevsky, a inscris in proprie poarta in minutul 52.

In Germania, mijlocasul Vlad Munteanu a intrat in ultimele minute ale partidei dintre VfL Wolfsburg si Hansa Rostock, timp in care a reusit o pasa de gol pentru punctul decisiv al formatiei sale 1-0 pe teren propriu, in etapa a 9-a a campionatului.

Vlad Munteanu a intrat pe teren in minutul 88, in locul lui Marcelinho, iar in minutul 89 i-a pasat decisiv lui Kemmling, care a marcat golul victoriei. Celalalt roman de la Wolfsburg, Sergiu Radu nu a fost inclus in lot.

Si atacantul Ciprian Marica a jucat 17 minute pentru VfB Stuttgart in partida de pe teren propriu cu Hanovra 96, pierduta de campioana en-titre a Germaniei cu scorul de 0-2. Marica a fost titular, dar a fost inlocuit dupa 17 minute cu Magnin, mutare a antrenorului Armin Veh pentru a acoperi lipsa din defensiva a lui Fernando Meira, eliminat inca din minutul 7.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu