Antrenorul care a luat titlul mondial in 86 cu Maradona nu a aflat inca de moartea fotbalistului argentinian. Grav bolnav, Bilardo nu a fost instiintat de familia sa

Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 22:30

3083 citiri

Foto: Facebook / Diego Maradona

Decedat la 25 noiembrie, la 60 de ani, Diego Maradona a fost comemorat de intreaga lume, in special in Argentina. Insa fostul sau antrenor Carlos Bilardo, care locuieste intr-un apartament din Buenos Aires, nu este la curent despre decesul fostului sau fotbalist.

Bilardo a fost selectioner al Argentinei la Cupa Mondiala din 1986 si la cea din 1990, iar acum are 82 de ani si sufera de sindromul Hakim-Adams (tulburari ale mersului, tulburari cognitive, control afectat asupra functiei organelor pelvine, in primul rand urinare).

Potrivit presei argentiniene, fiul lui Bilardo, Jorge, a cerut persoanelor care se ocupa de ingrijirea tatalui sau sa scoata televizorul din priza pentru a nu afla informatii. El vrea sa stranga mai multi fosti internationali din1986, intre care si Oscar Ruggeri, pentru a-l anunta despre moartea lui Maradona.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Adauga comentariu