Un suspect a fost arestat, in cazul rromilor care fug din localuri spaniole fara sa plateasca

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 08:10

3396 citiri

Foto: Policia Nacional

Politia spaniola a arestat un roman suspectat ca este liderul unui grup care a facut consumatii de mii de euro la doua restaurante si a fugit fara sa plateasca.

Barbatul, in varsta de 48 de ani, a fost arestat in orasul Ponferrada (nord-vest), in provincia Leon, iar Politia cauta un al doilea suspect, a anuntat Ministerul de Interne, citat de AFP.

Barbatul arestat urmeaza sa fie prezentat in justitie miercuri.

Politia a lansat o ancheta dupa ce un grup de peste 100 de persoane, care participa la o presupusa petrecere de botez, a facut o consumatie de 2.000 de euro, pe 27 februarie, la restaurantul Hotelului Carmen din Bembibre (nord), de unde a plecat fara sa plateasca.

"Dansau, iar brusc au disparut. Intr-un minut, o suta de oameni au plecat", a declarat pentru postul de radio Cadena Ser seful restaurantului, Antonio Rodriguez. "Ei n-au plecat in grupuri mici, nu, ei au plecat toti odata".

Ulterior, s-a descoperit ca alt restaurant, situat la aproximativ zece kilometri distanta, in Ponferrada, a fost victima unui scenariu similar, la jumatatea lui februarie, dar grupul era mai mare, de 200 de oameni, care participau la o presupusa nunta si care au plecat fara sa plateasca o nota de 10.000-12.000 de euro.

"In ambele cazuri, modul de operare a fost acelasi", afirma ministerul in comunicat.

Barbatul arestat s-a dat drept nasul copilului botezat si tatal ginerelui, atunci cand a facut rezervarile, potrivit ziarului local Diario de Leon.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Adauga comentariu