Un pod s-a prabusit pe o autostrada din Italia - trei romani raniti (Video)

Joi, 09 Martie 2017, ora 19:21

5493 citiri

Foto: captura video Twitter/@Tg3web

Trei muncitori romani au fost raniti dupa ce un pod s-a prabusit, joi, pe o autostrada din centrul Italiei.

Cei trei sunt angajati ai companiei Delabech, care facea lucrari de extindere la trei benzi a autostrazii intre Ancona si Loreto. Ei au cazut de la o inaltime de aproximativ sase sau sapte metri.

Doua persoane au murit in accidentul in care un autoturism a fost strivit.

Cele doua persoane decedate sunt doi cetateni italieni - Emidio D., in varsta de 60 de ani, si sotia sa, Antonella V., de 54 de ani. Ei se aflau in autoturismul marca Nissan Qashqai care a fost strivit de pod in momentul prabusirii.

Unul dintre romani, in varsta 56 de ani, si-a fracturat incheietura mainii, un altul, de 46 de ani, nu pare sa aiba fracturi, insa nu isi aminteste ce s-a intamplat.

Ambii au fost dusi cu elicopterul la spitalul din Torette, unde li se fac teste si analize.

Al treilea roman ranit, tot de 46 de ani, are rani usoare si a fost transportat la spitalul din Osimo, unde a primit ingrijiri medicale si este tinut sub observatie.

Compania de autostrazi Autostrade per l'Italia a afirmat ca podul era o structura temporara pentru sustinerea unui pasaj care fusese inchis traficului.

Incidentul a avut loc pe Autostrada A14, la km 235, in zona Camerano (Ancona), pe segmentul Loreto-Ancona Sud.

"Muncitorii incercau sa inalte nivelul podului cu cricuri hidraulice, iar structura a cedat: este evident ca ceva s-a desfasurat gresit. Este de neconceput sa fie efectuate astfel de lucrari fara inchiderea autostrazii", a acuzat Roberto Ascani, primarul localitatii Castelfidardo.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (2)