Tabara de romani din centrul Londrei, distrusa de politie: Televizoare plate si alte bunuri furate, gasite in corturi

Sambata, 21 Septembrie 2019, ora 19:47

16866 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

O tabara de romani fara capatai, instalata in centrul Londrei, a fost distrusa de politie. In corturi, oamenii legii au gasit mai multe bunuri furate, printre care si televizoare plate.

Tabara improvizata de romanii fara locuinte a fost evacuata cu scandal. Politistii au intrat in forta, dupa ce au obtinut autorizatiile necesare de la judecator, si au distrus tabara pozitionata intr-una dintre cele mai bogate zone a Londrei: Park Lane. In tabara locuiau barbati, femei si copii, scrie The Sun, care prezinta si numeroase fotogafii de la fata locului.

Printre obiectele gasite in corturi se aflau si o matura sau un acordeon. Dan, unul dintre romanii evacuati, a declarat ca voia sa vanda televizorul iar cu banii primiti pe el sa revina in tara, scrie The Telegraph.

Inainte de evacuare, politistii au monitorizat tabara pentru a stabili daca exista indicii cu privire la un posibil trafic de fiinte umane sau sclavie.

Cartierul Mayfair si zonele limitrofe au cunoscut o crestere a infractionalitatii si nu putini sunt cei care pun acest lucru pe seama migrantilor care dorm in strada.

Mai mult, proprietarii de magazine s-au plans de problemele pe care le-au facut locuitorii taberei, in lipsa unor conditii minime de igiena, asa ca au depus sesizari la politie.

Vezi mai multe imagini aici:

C.B.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (21)