Șoșoacă, despăgubiri uriașe de la statul român. Cum a reușit să obțină o sumă impresionantă

Autor: Vlad Iacob

Sambata, 04 Martie 2023, ora 16:34

12620 citiri

Diana Șoșoacă, senator SOS FOTO Hepta

Senatoarea Diana Șoșoacă ar urma să primească despăgubiri de sute de mii de euro de la statul român pentru un teren de lângă Capitală, confiscat de comuniști.

Senatoarea a câștigat în primă instanță, despăgubiri de peste 600.000 de euro, scrie romaniatv.net.

Diana Șoșoacă, mama sa și alte două persoane au câștigat un proces, în primă instanță, cu statul român care viza un teren situat pe DN1, în zona Otopeni, o moștenire de la bunica maternă a senatoarei. Aceste despăgubiri sunt măsuri compensatorii pentru terenul cu o suprafață de 7.700 metri pătrați, care a fost luat abuziv de la familia senatoarei chiar în timpul regimului comunist.

„Bunica mea mi-a lăsat moștenire vreo 30 de procese. (…) De două ori a trebuit sa o salvez pentru că acești oameni care formează mafia imobiliara au intrat peste ea în casa. Sunt plângeri penale depuse care probabil că nu se vor ancheta niciodată pentru că e vorba de oameni politici foarte mari. Terenul respectiv are aproximativ 8000 de metri pătrați. E aproape de aeroport, de fostul PNA. Acel teren valorează 3 milioane de euro. E o minciuna că nu poate fi retrocedat”, a afirmat Diana Șoșoacă de la Realitatea PLUS.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (11)