Diana Șoșoacă, un nou „spectacol” la ambasada Rusiei din București. „Opriți războiul, vesticilor. Vrem pace”

Autor: Catalina Sirbu

Vineri, 09 Iunie 2023, ora 09:26

5198 citiri

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut o nouă vizită la Ambasada rusă FOTO Facebook/ Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut o nouă vizită la Ambasada rusă, cu ocazia Zilei Naționale a Rusiei, sărbătorită pe 12 iunie.

Șoșoacă a făcut poze în ambasadă și le-a postat pe Facebook.

„Hai cu acuzațiile! Invit presa să înceapă elucubrațiile cu care ne-am obișnuit! Da, am fost și astăzi la Ambasada Federației Ruse pentru că am fost invitată cu ocazia Zilei Naționale! Opriți războiul, vesticilor! Vrem pace!”, a transmis Șoșoacă.

Recent, Diana Șosoacă a oferit un interviu presei ruse.

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat într-un interviu pentru EurAsia Daily că România este o „colonie”, că europenii și americanii vor distrugerea Rusiei, iar Ucraina deține ilegal teritorii.

Potrivit sursei citate, în cadrul interviului pentru publicația rusă EurAsia Daily senatoarea preia mai multe teme ale propagandei ruse, într-un discurs anti-Occident și susține că Uniunea Europeană „și-a pierdut esența creării” și „se va destrăma pas cu pas” și că Ucraina deține și ar trebui „să renunțe la teritorii care nu-i aparțin”.

„România nu este partener strategic al USA, pentru că o astfel de poziție ar însemna egalitate în drepturi și obligații. În concepția SUA, România este o palmă de pământ pe care o folosește după bunul său plac, în funcție de interesele sale și în momentele interesante pentru ei. România nici măcar colonie nu este, pentru că o colonie are drepturi”, a susținut senatoarea.

În cadrul interviului, senatoarea mai susține că Ucraina ar trebui „să iasă din logica războiului și să se așeze la masa negocierilor”, iar „problema Ucrainei este că deține teritorii care nu îi aparțin” și „trebuie să renunțe la teritoriile pe care le deține de la alte națiuni”.

„Faptul ca NATO și UE s-au implicat într-un război care nu le aparține, iar nouă românilor nici atât, denotă faptul că este o mișcare de distrugere a Rusiei, a ortodoxiei, ceea ce nu au reușit nici la noi, nici la ruși, prin ONG-urile sorosiste active de zeci de ani”, a mai susținut senatoarea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
De ce a scăpat atât de „ieftin” soțul Dianei Șoșoacă în dosarul de ultraj: „Jurnaliștii au pătruns fără drept în locuința inculpatului și a soției sale” MOTIVARE
Vorbe grele aruncate în Parlament între doi foști aliați politici. Șoșoacă: ”Apărați violatorii”. George Simion: ”Du-te, pupă-l pe Ciolacu!” VIDEO
Momentul în care mașina lui Dumitru Buzatu a fost oprită de anchetatori. Ce le-a spus baronul PSD despre mita uriașă VIDEO
Avertismentul ministrului de Finanțe privind noile măsuri fiscale: ”În orice clipă pot fi suspendate 75 de miliarde de euro”

Sursa: Ziare.com

#Diana Sosoaca, #ambasada Rusiei, #ambasada Rusiei Bucuresti, #SOSOACA, #sosoaca senator , #Stiri Diana Sosoaca

Vezi comentariile (35)