Furie la Cluj după derby-ul Universitatea - CFR: ”Merităm unde suntem, să jucăm cu Gibraltar. Chiar așa fraieri suntem?”

Autor: Teodor Serban

Luni, 24 Octombrie 2022, ora 10:24

2631 citiri

Eugen Neagoe, alături de Dan Petrescu

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 15-a a Superligii de fotbal, ultima a turului. La final, cei de la Universitatea au acuzat arbitrajul prin vocea antrenorului Eugen Neagoe.

Toate golurile s-au marcat din penalty în acest duel desfăşurat la trei zile după partida din Cupa României (1-1), jucată pe acelaşi teren.

Campioana a deschis scorul prin Ciprian Deac (25), după ce Yuri Matias a fost faultat în careu de Florin Ilie. Formaţia din Gruia a primit al doilea penalty în min. 61, după un duel între Adrian Bălan şi Denis Kolinger, iar Cephas Malele (61) a majorat diferenţa.

Universitatea a înscris golul de onoare prin Romario Pires (90+3), după ce Kolinger l-a faultat pe Bălan.

Universitatea a mai avut o ocazie mare de gol în min. 84, când Cristian Manea a respins de pe linia porţii mingea trimisă cu capul de Ioan Filip.

”Ne întoarcem în 1985, când mințeam poporul cu televizorul....Dacă la golul doi a fost penalty și la Yeboah nu a fost roșu, merităm unde suntem, să jucăm cu Gibraltar. Avem VAR și nu verificăm golul doi!

CFR e cea mai bună echipă, tot respectul. Dar oamenii care sunt puși să facă dreptatea, să o facă, nu să ne ia la mișto! La golul doi nu a intervenit VAR, la Yeboah nu a intervenit, ați văzut piciorul lui Fulop. Chiar așa fraieri suntem cu toții? Sunt supărat, că nu îmi place să pierd”, a declarat Neagoe.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu