Fiul unei cunoscute vedete din România nu se spală cu săptămânile, nici măcar pe dinți: "Aștept să mă mănânce gândacii, viermii și bolile"

Autor: Teodor Serban

Luni, 27 Martie 2023, ora 11:45

18847 citiri

David Puscas are probleme cu depresia FOTO facebook

Dezvăluire șocantă a fiului cântăreței Luminița Anghel. David, băiatul înfiat de aceasta în timpul relației cu Marcel Pușcaș, fost fotbalist, acum președinte la FCU Craiova, a făcut o mărturisire șocantă.

El a spus că în momentele în care se simte deprimat, stă nespălat cu săptămânile, atât pe dinți cât și pe corp, deoarece așa se manifestă această tulburare la el.

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, au fost declarațiile șocante ale lui David Pușcaș, în cel mai recent vlog al său.

Anul trecut, David rupsese legăturile cu mama sa adoptivă și se refugiase într-o relație de prietenie cu Dana Coteanu, cunoscută cu numele de scenă de Marijuana, pe care o considera cea mai apropiată persoană de el. Dana Marijuana este prima artistă hip-hop de la noi din țară, iar în anii '90 a rupt topurile muzicale alături de trupe legendare precum La Familia sau BUG Mafia.

David Pușcaș are 30 de ani și pretinde că familia lui nu a fost niciodată unită, că provine dintr-o familie disfuncțională și că nu își amintește să fi stat cu tatăl și cu mama sa la aceeași masă.

„Familia mea nu a fost niciodată unită, eu provin dintr-o familie disfuncțională. Eu nu îmi aduc aminte să fi stat cu tata și cu mama la aceeași masă”, a povestit David Pușcaș.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)