David Popovici a produs un scandal monstru la TVR. Jurnalistul care se revoltă contra conducerii: ”Niște manageri iscusiți!”

Autor: Teodor Serban

Luni, 15 August 2022, ora 12:50

74043 citiri

David Popovici

Evoluțiile lui David Popovici în lumea înotului au produs un nou scandal în televiziunea publică, după cel de la Mondiale, atunci când TVR a transmis cu întârziere desfășurarea competiției, abia după ce sportivul nostru a câștigat primul titlu suprem.

De această dată, chiar dacă TVR transmite Europeanul de la Roma, postul public a ales să nu deplaseze la fața locului o echipă de reporteri, cu scopul de a face economii în bugetul instituției.

Surprinzător, o primă reacție în acest sens a venit chiar din interiorul televiziunii, de la jurnalistul Tudor Furdui.

„Doresc să-i felicit pe cei care NU au aprobat deplasarea unei echipe TVR (formată din 2 persoane) la C.E. de Natație de la Roma, acolo unde David Popovici a ieșit campion european spulberând recordul mondial! Ați făcut o economie majoră instituției. Milioane de români NU vor avea reacții după acest rezultat fabulos pentru România. Sunteți niște „manageri” iscusiți. Sincere felicitări”, a scris Tudor Furdui, pe Facebook.

Campionatele Europene de natație sunt comentate din studioul de la București de Emil Hossu Longin.

Conform gsp.ro, TVR a decis să nu trimită la Roma niciun reporter sau cameraman, deși inițial s-au obținut acreditări pentru comentatorul Sorin Hobana, reporterul Dana Alexe și cameramanul Dorin Turc.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (14)