Barbu: Cel mai bun premier al Romaniei de dupa Revolutie este Tariceanu

Duminica, 03 Noiembrie 2013, ora 11:08

2925 citiri

Foto: Digi 24

Daniel Barbu, ministrul Culturii in guvernul condus de Victor Ponta, sustine ca liberalul Calin Popescu Tariceanu este cel mai bun premier pe care l-a avut Romania dupa Revolutie.

"Victor Ponta este un foarte bun premier, dar as zice (ca mai bun este - n.red.) Calin Popescu Tariceanu, pentru ca a avut un mandat de patru ani, s-a incheiat si putem judeca retrospectiv", a precizat ministrul Culturii, la Digi 24.

Totodata, Daniel Barbu a mai afirmat ca cea mai mare greseala a Guvernului Ponta a fost cea legata de forma in care a fost adoptat noul cod rutier. Ministrul Culturii considera ca astfel, vom avea in continuare "zeci de morti pe saptamana pe strazile din Romania".

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, pazit de o echipa a SPP

"Greseala Guvernului este ca nu s-a adoptat Ordonanta de Urgenta, in prima forma prezentata de ministrul Radu Stroe, mai precis in a doua, ca prima avea cateva probleme, sau a treia lectura, ca sa fiu foarte tehnic, legata de Codul Rutier.

Amanand inasprirea sanctiunilor, avem in continuare zeci de morti pe saptamana pe strazile din Romania. Guvernul s-a lasat dus cu vorba de vociferarile din studiouri si cred ca trebuia sa fie mai energic", a mai declarat ministrul Culturii.

Printre intrebarile la care a mai raspuns ministrul Barbu au fost cele legate de legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex sau despre sanctiunile pe care le-ar aplica unui elev care care plagiaza.

Ministrul s-a declarat "mai degraba contra" legalizarii mariajelor gay si a spus ca sanctiunea pe care ar aplica-o unui plagiator ar fi scoaterea din examen.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (15)