Fratele lui Dani Oțil e cel mai bun specialist din România. În ce domeniu s-a făcut remarcat Dorin

Autor: Teodor Serban

Joi, 28 Martie 2024, ora 04:27

54942 citiri

Dorin și Dani Otil alaturi de mama lor FOTO facebook

Pe cât de celebru este Dani Oțil, una dintre vedetele Antenei 1, pe atât de discret este fratele său, Dorin, mai mare cu patru ani.

Cei doi sunt destul de apropiați, chiar dacă Dorin locuiește în Banat, lângă Timișoara, unde e stabilit cu familia.

Într-un vlog al lui Selly, Dani Oțil e vorbit despre fratele său și a dezvăluit că este un foarte bun profesionist.

„Nu, el nu este nici celebru, nici bogat, dar este foarte inteligent, e tehnic. Sunt mai prost decât el, da. Și îi mulțumesc că nu m-a lăsat să fumez în liceu, a fost primul semn de inteligență. El este cel mai bun specialist în antene GSM din România. El a muncit să monteze antenele alea mari ca să aveţi voi semnal la telefon prin munţi. Acum a mai crescut puţin şi lucrează într-o hală”, a precizat Dani Oțil.

Deși în copilărie nu au avut o relație tocmai apropiată, Dani Oțil spune că acum se înțelege bine cu Dorin. „Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a supersudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a mai mărturisit Dani Oțil.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)