Tucudean si-a revenit dupa accidentarea misterioasa: Iata ce spune Dan Petrescu

Sambata, 04 Mai 2019, ora 15:40

6009 citiri

Foto: FRF

George Tucudean si-a revenit rapid dupa accidentarea misterioasa de saptamana trecuta si este gata sa reintre in echipa celor de la CFR.

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a dezvaluit ca golgheterul la zi al Ligii 1 a reintrat in programul echipei si ca ar putea juca in meciul din aceasta etapa.

"George a inceput antrenamentele normale, maine se va pregati din nou. E la dispozitia mea. O sa vad daca-l bag luni sau nu, e decizia mea. Azi, la antrenament, am avut tot lotul. George a avut probleme la piciorul unde a mai avut si in trecut, asa mi-a zis doctorul.

George trebuie sa joace fotbal, asta trebuie sa faca. Si s-o faca asa cum stie el mai bine, sa dea goluri. Toata lumea e bine, imi place sa am problema asta, sa trebuiasca sa aleg echipa si lotul", a spus Petrescu, citat de sport.ro.

Tucudean a parasit lotul feroviarilor in finalul saptamanii trecute, iar informatiile despre starea sa au fost contradictorii.

Oficial, cei de la CFR au spus ca atacantul are o leziune musculara, insa pe surse s-a spus ca el ar avea din nou probleme la inima.

Se pare ca afectiunea, oricare ar fi fost ea, a trecut, iar Tucudean este din nou gata de joc.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)