Dan Petrescu stie cum poate ajunge la Chelsea

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 09:36

2229 citiri

Tehnicianul roman Dan Petrescu, inclus recent in galeria "legendelor" clubului Chelsea, a vorbit despre posibilitatea de a antrena pe Stamford Bridge.

"Bursucul", castigator al Ligii 1 cu Unirea Urziceni, este de parere ca poate ajunge in Premier League numai daca obtine un trofeu intr-un campionat important din Europa.

"Sunt departe de Chelsea in acest moment. Trebuie sa castig un trofeu in strainatate, intr-un campionat puternic, pentru a ajunge acolo. Nu e de ajuns ca am luat titlul in Romania.

Niciun antrenor roman n-a activat in Anglia, cum ar fi sa ajung eu primul?", a declarat Dan Petrescu, pentru Evenimentul Zilei.

Actualul antrenor al formatiei Kuban Krasnodar a fost inclus, miercuri, in galeria "legendelor" clubului Chelsea.

Dan Petrescu, vedeta la Chelsea

"Bursucul" a fost chemat la interviu in capitala Angliei, postul TV oficial al "albastrilor" provocandu-l pe tehnicianul roman la o sesiune de amintiri din perioada in care era jucator activ.

https://ziare.com/dan-petrescu/stiri-dan-petrescu/clasamentul-din-rusia-kuban-ul-lui-dan-petrescu-in-coborare-1101480

Chelsea Londra nu are in prezent un antrenor si mai multi jurnalisti britanici speculeaza posibilitatea ca Dan Petrescu sa fie ofertat pentru a reveni pe Stamford Bridge, de aceasta data in calitate de tehnician.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu