Dan Petrescu: Nu m-ar deranja sa antrenez pe Real Madrid sau FC Barcelona (Video)

Luni, 28 Decembrie 2009, ora 12:19

1845 citiri

Fostul tehnician al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a glumit atunci cand a fost intrebat depre viitoare sa destinatie, declarand ca nu ar fi deranjat sa se duca la Real Madrid sau FC Barcelona.

"Bursucul" n-a vrut sa dezvaluie daca e aproape de o mutare in Rusia, la Kuban Krasnodar, dar a recunoscut ca are multe oferte, printre care si una de la gruparea "galben-verde".

"Am primit mai multe oferte, era si normal. O voi alege pe cea mai buna. Sunt diverse voci care contesta alegerile mele, dar la fel au existat si cand am venit la Urziceni. Nu vreau sa preiau neaparat o echipa pe care sa o construiesc de la zero, nu m-ar deranja de exemplu sa pregatesc pe Real Madrid sau FC Barcelona", a spus Dan Petrescu in cadrul unei conferinte de presa.

Dan Petrescu n-a dezvaluit multe nici despre motivele care l-au determinat sa paraseasca formatia din Baragan, invocand motive personale.

"Din pacate a venit si acest moment, am avut trei ani si jumatate extraordinari la Unirea Urziceni, unde am realizat lucruri la care nu ma asteptam. Din motive personale, am considerat ca e mai bine sa ne despartim. N-am ce sa reprosez nimanui din acest club minunat. Poate ma voi intoarce in viitor, daca voi fi dorit", a mai spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a fost antrenorul Unirii Urziceni timp de trei ani si jumatate, perioada in care gruparea ialomiteana a castigat titlul, a strans 8 puncte in grupele Ligii Campionilor si a jucat o finala in Cupa Romaniei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)