Dan Petrescu, o nouă reacție despre Marius Șumudică! Ce spune actualul antrenor de la CFR Cluj despre fostul tehnician

Autor: Teodor Serban

Duminica, 19 Septembrie 2021, ora 18:36

6607 citiri

Dan Petrescu

Dan Petrescu i-a dat replica lui Marius Șumudică după acesta a spus multe lucruri dure despre antrenorul de la CFR Cluj.

Totul a pornit după meciul echipei ardelene de la Jablonec, atunci cand tehncianul formației campioane a acuzat transferurile slabe făcute și lipsa de pregătire.

Marius Șumudică a luat foc când a auzit toate acestea și a intrat în direct la tv pentru a contracara afirmațiile lui Petrescu.

Acum, antrenorul clujenilor a făcut spus lucrurilor pe nume despre conflictul cu Șumudică.

"Declarația mea a fost clară. Dacă făceam eu pregătirea… Dar n-am zis că antrenorul care a fost înainte a făcut-o greșit.

Și dacă făceam eu transferuri, era altceva. Dar n-am zis că a făcut greșit. Am spus numele, am zis că antrenorul de dinainte a fost nu știu cum? Dacă ziceam așa avea dreptul să zică ce vrea el. Eu n-am vorbit rău de niciun antrenor în cariera mea. Eu doar mă apăr și m-am apărat.

Eu îi doresc multă baftă lui Șumudică. Asta îi doresc, dar în niciun caz nu vreau să intru în polemică cu un alt antrenor. N-am făcut-o și nu vreau să o fac. Și nu este normal. Putea să mă sune pe mine și rezolvam problema. Dar să te duci la televizor, am înțeles că eu n-am văzut, să spui că Petrescu…

Eu n-am pomenit numele la nimeni. Eu am avut odată o ceartă și cu Gică Hagi, dacă mai țineți minte, dar niciodată nu am zis nimic de Hagi. Antrenorii trebuie să se respecte. Eu n-am zis că antrenorul de dinainte a făcut rău pregătirea sau că a luat jucători", a spus Dan Petrescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)