Dan Diaconescu, in conflict cu Politia: In Slatina este jihadul pe Pamant

Autor: Andreea Ghinea

Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 15:04

3418 citiri

Foto: Arhiva

Dan Diaconescu acuza Politia Locala din Slatina, unde urmeaza sa fie alegeri pentru primarie, ca sustine candidatul USL si ca oamenii din PP-DD nu sunt lasati sa isi desfasoare activitatile in oras.

"In Slatina este jihadul pe Pamant. (...) Aseara colegul meu Radu Popa a sunat la 112 pe motiv ca unii cetateni agresau coloana electorala a PP-PD si cei de la Slatina le-au spus 'Ce va asteptati sa fiti laudat, asa e la noi in Slatina".

"Actualul primar candideaza si el din partea USL. Politia Locala sustine candidatul USL", a declarat Diaconescu, marti, la Romania TV.

Incidentul despre care vorbeste Diaconescu a avut loc luni seara in jurul orei 22:00. Camionul de campanie al PP-DD a fost oprit in trafic de politistii locali pe motiv ca nu aveau autoritzatie sa circule in oras.

Intre oamenii legii si reprezentantii PP-DD a izbucnit un adevarat scandal. In urma disputei, camionul a fost dus intr-o parcare privata, deoarece oamenii lui Diaconescu aveau informatii ca acesta ar urma sa fie vandalizat.

Omul de afaceri acuza faptul ca mai multe persoane le-au vandalizat afisele cu candidatul PP-DD si ca din cauza aceasta nu se mai gaseste niciunul in oras.

"Ce a fost la Targu Jiu mi se pare parfum fata de ce se intampla la Slatina", a continuat Diaconescu, adaugand ca el se astepta ca primarul Slatinei sa il primeasca intr-un mod placut avand in vedere ca el este din Caracal, oras apropiat.

"Eu sunt din caracal, aproape de slatina. Ma asteptam sa ma primeasca primarul sa imi dea o cheie a orasului. De unde? Noi am primit numai probleme", a adaugat el.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)