Dan Diaconescu a organizat congresul partidului care nu exista

Duminica, 03 Aprilie 2011, ora 18:16

2553 citiri

Foto: Arhiva

In paralel cu Congresul PC, OTV a anuntat, duminica, o "stire bomba": "La aceasta ora (duminica orele 17.00 - n.r.) are loc in Bucuresti intalnirea extraordinara a celor 2.000 de delegati din toata tara si din strainatate ai Partidului Poporului".

Anuntul pe banda galbena nu era insotit de nicio imagine care sa-i si infatiseze pe "miile" de reprezentanti ai Partidului Poporului, aflati, daca e sa ne luam dupa anuntul de vineri al sefului lor, Dan Diaconescu, la ultima intalnire.

Vineri, Curtea de Apel Bucuresti i-a respins lui Dan Diaconescu inscrierea Partidului Poporului. Deranjat de decizia luata de instanta, patronul OTV a declarat ca isi va face alt partid si ca este clar ca actuala clasa politica nu ii doreste.

Totodata, Dan Diaconescu s-a arata a fi foarte optimist in legatura cu sansele pe care le are la alegerile parlamentare din 2012. El a anuntat zilele trecute ca in weekend va organiza un fel de Congres pentru a se consulta cu simpatizantii partidului sau, care, practic, nu mai exista.

P.B.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)