Angajatii Serviciului Permise care l-au ajutat pe Dan Sova sa intre in fata la coada au fost sanctionati

Marti, 09 Mai 2017, ora 15:22

3518 citiri

Foto: Facebook/Cornel Zainea

Cei doi lucratori ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), care au facilitat preschimbarea permisului de conducere pentru Dan Sova, au fost sanctionati cu mustrare scrisa si cu reducerea salariului cu 5% pe doua luni.

"In urma aspectelor semnalate in data de 06.04.2017, referitoare la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de catre Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Institutiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unitatii noastre s-a declansat o procedura de verificare.

Comisia de cercetare disciplinara a stabilit ca faptele a doi lucratori implicati constituie abateri disciplinare, acestia fiind sactionati, conform prevederilor legale, cu 'mustrare scrisa', respectiv 'reducerea salariului de baza pe o durata de 2 luni cu 5%'", se arata intr-un comunicat al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Fostul senator Dan Sova a fost surprins, la inceputul lunii aprilie, de deputatul USR Cornel Zainea in timp ce ar fi fost ajutat sa "sara" randul pentru a-si preschimba permisul auto. Ulterior, la nivelul Directiei de Permise a fost declansata o ancheta.

Dan Sova a declarat, referitor la acuzatiile potrivit carora ar fi fost ajutat sa intre in fata la coada de la permise, ca si-a facut dosarul cu o saptamana inainte si ca s-a dus la un ghiseu gol.

"Mi-am facut dosarul ca orice cetatean al Romaniei, cu o saptamana inainte sa ma prezint. In ziua in care am fost acolo, am intrat pe usa principala si m-am dus la un ghiseu la care nu se afla nici macar o persoana. Un ghiseu gol. Cel care a scris ce a scris, nu stiu cine a scris, solicitati-i o poza cu persoana la coada in fata careia m-am bagat", a declarat fostul senator Dan Sova atunci.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (2)