Ciolos: Stiu cel putin trei premieri care au venit la Guvern cu scrumiera dupa ei. Orban trebuie sa-si ceara scuze

Autor: Redactia Ziare.com

Sambata, 30 Mai 2020, ora 08:22

10887 citiri

Inca inainte de a fi adoptata legea anti-fumat, cladirea Guvernului a fost declarata smoke-free, aminteste Dacian Ciolos, care admite ca dupa ce el si-a incheiat mandatul trei premieri au venit la guvernare cu tot cu scrumiera.

Ciolos ii recomanda lui Ludovic Orban sa-si ceara scuze pentru contraexemplu pe care l-a dat, pentru ca suntem intr-o criza de sanatate publica si orice pas gresit scade increderea in autoritati.

"In martie 2016, am fost prim-ministrul Romaniei care a declarat cladirea Guvernului zona «smoke-free» inainte ca legea antifumat sa intre in vigoare. Din pacate, stiu cel putin trei premieri care mi-au urmat la Palatul Victoria si au venit cu scrumierele dupa ei in birouri", a scris, vineri seara, pe Facebook, Dacian Ciolos.

"Ii recomand lui Ludovic Orban sa-si ceara scuze pentru acest contraexemplu pe care l-a dat azi, indiferent cine l-a fotografiat si care sunt motivele pentru care «s-a scurs» acea fotografie. Suntem intr-o criza de sanatate publica si orice pas gresit scade increderea in autoritati tocmai in momentul in care e extrem de mare nevoie de asta", a mai scris Ciolos.

Acesta a adaugat postarii ghidul pentru aplicarea legii antifumat realizat in 2016, valabil si azi.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (21)