Ciolos le multumeste tinerilor care l-au ajutat la Guvern: Sa le dam increderea ca viitorul se construieste prin munca cinstita

Marti, 14 Februarie 2017, ora 19:41

3954 citiri

Foto: Ziare.com

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos a transmis, marti seara, un mesaj de multumire tinerilor care au revenit in tara si l-au ajutat la guvernare.

"Multe dintre lucrurile bune facute de Cabinetul pe care l-am condus se datoreaza, in mare parte, tinerilor care au avut increderea si curajul sa revina in tara, sa lucreze in Guvern, sa-si angajeze in acest proiect toate resursele de cunoastere, abilitatile si puterea creatoare.

Mai sunt multe de facut pentru ca acesti tineri sa ramana in Romania sau sa se intoarca. In primul rand, trebuie sa le dam increderea ca viitorul tarii si al lor se construieste prin munca cinstita, bazata pe adevar si competenta", a scris pe Facebook Dacian Ciolos.

Acesta citeaza un articol din Wall-street.ro despre Daniel Farmache, un tanar bancher care a renuntat temporar la cariera sa de la Londra pentru a face parte din cancelaria premierului si pentru a fi consilier si apoi director de cabinet al ministrului Muncii, Dragos Pislaru.

De ce tinerii nu au votat, dar au iesit masiv in strada la proteste? Explicatia psihologului

"Tineriada" continua: Un antreprenor si-a deschis birou in Piata Victoriei, altul le-a facut program flexibil angajatilor ca sa poata protesta

F.N.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (7)