Ce le transmite ministrul Transporturilor românilor care aveau bilete la Blue Air. ”Să găsească alte variante de a veni înspre casă”

Autor: Tania Petrescu

Joi, 08 Septembrie 2022, ora 16:21

2810 citiri

Românii s-ar putea întoarce cu alte curse FOTO: Unsplash (generică)

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, le-a recomandat joi, 8 septembrie, clienţilor companiei Blue Air care au de suferit ca urmare a anulării curselor aeriene spre România să încerce să găsească "alte variante de a veni înspre casă".

Demnitarul a spus că TAROM nu are cum să efectueze toate zborurile anulate de Blue Air.

El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Turnu Măgurele, că repatrierea tuturor românilor care aveau bilete la cursele Blue Air este imposibilă, "pentru că nu tot timpul putem găsi sau TAROM să poată găsi echipaj, avion sau înţelegere în aeroporturile respective".

"Îi îndemn pe toţi cei care sunt păgubiţi de către Blue Air să depună cereri de despăgubire, conform regulamentelor europene şi aşa cum se practică, şi să încerce să găsească alte variante de a veni înspre casă, pentru că nu tot timpul putem găsi sau TAROM să poată găsi echipaj, avion sau înţelegere în aeroporturile respective. Să depună cereri de despăgubire, să primească banii înapoi şi să îşi găsească şi rută alternativă de întoarcere", a afirmat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că TAROM a efectuat, miercuri, o cursă spre Tel Aviv, iar în cursul zilei de joi una către insula Creta din Grecia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (5)