Cupa Mondiala 2018: Presa germana reactioneaza dur dupa eliminarea de la turneul final

Miercuri, 27 Iunie 2018, ora 19:10

18393 citiri

Foto: Twitter/DFB Team

Ziare.com va prezinta primele comentarii aparute in cele mai improtante publicatii din Germania dupa eliminarea echipei de fotbal de la Cupa Mondiala 2018.

Iata principalele reactii:

Kicker: Eliminare istorica! Campioana mondiala este out! Germania a esuat mizerabil la Cupa Mondiala din Rusia in incercarea de a-si apara trofeul. In ultimul meci din grupa nu doar ca am pierdut, dar am si incheiat grupa pe ultimul loc!

Bild: Dezastru! Nu am meritat mai mult! Am suferit o eliminare rusinoasa inca din faza preliminara. Aceasta este cea mai mare rusine a Germaniei in istoria Cupei Mondiale. Pentru prima data echipa noastra este eliminata in faza grupelor! Cu infrangerea in fata Coreei de Sud am incheiat un parcurs demn de o catastrofa. Un cosmar!

Die Zeit: Ne facem bagajele si plecam acasa! O rusine, o rusine! Federatia Germana va trebui sa dea socoteala in zilele urmatoare!

Die Welt: Soc in prelungiri! Coreea de Sud elimina Germania de la Cupa Mondiala! O infrangere istorica, o rusine istorica! Impotriva unei echipe slabe a Coreei de Sud am fost si mai slabi! Ne-am facut complet de ras. N-am avut nicio idee, am fost limitati. Am pierdut complet meritat!

Germania a fost eliminata inca din faza grupelor de la Cupa Mondiala 2018, dupa infrangerea cu Coreea de Sud, scor 0-2.

Nemtii au terminat Grupa F pe ultimul loc, cu doar trei puncte acumulate.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)