Ce mai citim?Cum sa-l pastrez doar pentru mine?

Marti, 22 Februarie 2011, ora 08:03

2330 citiri

Foto: Editura Meteor Press

Cum sa-l pastrez doar pentru mine?, autor Dana Savuica

In urma celor peste 3.000 de mesaje primite pe cancan.ro in rubrica Dialog Intim, Dana Savuica a selectat un numar de 69 de intrebari, oferindu-le raspunsul in volumul "Cum sa-l pastrez doar pentru mine?".

Prin acest volum, Dana Savuica incearca intr-o maniera originala si eliberata de tabuuri si prejudecati sa-si ajute cititorii sa-si redescopere sexualitatea. Intrebari ca - De ce ma insala daca ma iubeste? Cum sa-mi satisfac sotul? De ce este nevoie de postludiu? Cum ar trebui sa fie o partida de sex? - reprezinta problemele nerostite ale multor cupluri. Dana Savuica vine sa dea un raspuns acestor intrebari si nu numai, ajutandu-si cititorii sa-si descopere trupul si sufletul.

Cu atentia si aplecarea unui confident, Dana Savuica ne explica de ce uneori nu ne putem desprinde de trecut, de ce ne dorim cate o escapada si de ce sa renuntam (sau nu) la o relatie. In acelasi timp, ea ii invita deopotriva pe barbati si pe femei sa nu se mai ascunda in spatele acelui neverosimil stiu tot, sa simta inainte de a sti dorinta, atractia, dar mai ales placerea sexuala.

"Cum sa-l pastrez doar pentru mine?" poate fi comandata direct de pe site-ul editurii www.meteorpress.ro sau la adresa de e-mail comenzi@meteorpress.ro .

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu