Cristian Preda si Costica Canacheu, prim-vicepresedinti PD-L Bucuresti?

Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 21:57

1533 citiri

Foto:evz.ro

La alegerile interne din organizatia de Bucuresti a PD-L programate pentru sfarsitul saptamanii, Elena Udrea ar putea fi candidat unic la sefia organizatiei, in timp ce pentru posturile de prim-vicepresedinte sansele cele mai mari le au deputatul Costica Canacheu si europarlamentarul Cristian Preda.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, ar putea sa nu aiba contracandidat la presedintia PD-L Bucuresti pe care o detine deja, dar cu titlu interimar.

Pentru cele doua posturi de prim-vicepresedinti se anunta candidaturile lui Costica Canacheu, din organizatia de la sectorul 1 si a lui Cristian Preda, sustinut de pedelistii din sectorul 4.

"Domnul Cristian Preda inca nu ne-a dat un raspuns clar daca va candida urmand sa ne anunte de decizia sa in cursul zilei de maine (n.r. miercuri)", au declarat surse democrat-liberale. Costica Canacheu a mai concurat, alaturi de Elena Udrea pentru functia de lider interimar al PD-L Bucuresti, pierzand competitia in fata acesteia in vara trecuta. Cat il priveste pe Cristian Preda, chiar Udrea a spus duminica intr-o emisiune TV ca este important ca acesta, alaturi de Monica Macovei, Teodor Baconschi, Sever Voinescu sa faca parte din conducerea centrala a PD-L.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Vezi comentariile (1)