Cristian Preda da piept cu sefii PD-L

Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 10:02

1457 citiri

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda va da piept, luni dimineata, cu conducerea partidului, intr-o sedinta a BPN, dupa ce in ultima vreme a criticat formatiunea din care face parte.

In ultimele saptamani, Preda a acuzat partidul din care face parte ca este pe punctul de a se oligarhiza, afirmand ca oamenii cu bani au ajuns sa faca regulile in partid, informeaza Realitatea TV.

Europarlamentarul a postat in ultimele saptamani pe blog mai multe comentarii acide pe acest subiect, iar totul a pornit de la desemnarea drept candidat in Colegiul 1 a lui Honorius Prigoana.

Preda a acuzat PD-L ca e pe cale sa fie dominata de oligarhie, recomandandu-le liderilor sa mai circule cu tramvaiul pentru a nu se rupe de electorat.

In replica, presedintele Emil Boc l-a caracterizat drept "neexperimentat politic", iar Vasile Blaga, Radu Berceanu si Ioan Oltean i-au cerut lui Preda sa-si verse naduful in interiorul partidului si nu pe blog.

La sedinta, alaturi de Preda va participa si Monica Macovei, cei doi urmand sa prezinte cateva propuneri de modernizare a partidului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)