Scos din sarite de Borcea, Vadim Tudor il ironizeaza pe Lucescu

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 21:32

4098 citiri

Corneliu Vadim Tudor a fost scos din sarite de declaratia pe care Cristi Borcea a facut-o sambata, in care isi afirma dorinta ca Steaua sa fie desfiintata de Twente.

"Borcea nu e caine rosu, e dulau! S-a laudat ca a plans cand a castigat Steaua Cupa Campionilor Europeni. Asta nu e roman! Cineva trebuie sa-l opreasca pentru ca devine antipatic clubul Dinamo din cauza lui!

Eu m-am purtat frumos cu Borcea, i-am dat un set de CD-uri cu muzica frumoasa. Il sfatuiesc sa se abtina de la declaratii pentru ca devine odios. Il asigur pe Borcea ca va plati aceste declaratii, raul se intoarce. Inca ii zic Borcea... Dar daca ma mai supara, o sa-i spun Porcea!", a spus Corneliu Vadim Tudor la Dolce Sport.

Apoi, Vadim Tudor l-a ironizat pe Mircea Lucescu pentru accidentul in care a fost implicat, dar i-a dat si un sfat.

"Mircea trebuie sa conduca mai prudent pentru ca un tramvai nu se da la o parte. Ce era sa faca, sa traga pe dreapta? Mircea a gresit, iar Dumnezeu i-a dat doar un avertisment. Oameni precum mine sau pentru Mircea Lucescu isi fac proprile legi si au impresia ca lumea trebuie sa se dea la o parte. Dar macar eu nu sofez...", a mai spus Vadim Tudor.

C.M.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)