Cristian Borcea poate fi liberat conditionat - decizia e definitiva

Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 16:12

4999 citiri

Foto: Marian Ilie/Mediafax/Hepta

Fostul actionar dinamovist Cristian Borcea poate fi liberat conditionat, a decis, miercuri, Tribunalul Ilfov. Decizia instantei este definitiva.

"Dispune punerea de indata in libertate a intimatului - condamnat Borcea Cristian de sub puterea MEPI nr. 132/2019 emis de Curtea de Apel Bucuresti, Sectia I Penala, in baza sentintei penale nr. 48/ 2019, daca nu este retinut sau arestat in alta cauza", este minuta instantei.

O decizie similara in acest caz luase si Judecatoria Sectorului 4. Concret, Tribunalul a respins miercuri contestatia procurorilor DNA.

Iata pledoaria lui Borcea - Cristi Borcea vrea sa iasa din inchisoare: Cand va primi decizia si ce a declarat in fata judecatorului

Condamnat in 2 dosare

Cristi Borcea a revenit in puscarie la inceputul lunii februarie 2019, dupa ce a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, impreuna cu Radu Mazare si Dragos Savulescu.

Cum fostul finantator al clubului Dinamo mai avea o sentinta de 6 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul "Transferurilor din fotbal", Curtea de Apel Bucuresti a decis contopirea celor doua pedepse. In final, Borcea trebuia sa execute 7 ani si 6 luni de inchisoare.

I.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)