Borcea: Singurul blat pe care il mai fac e cu Gigi

Vineri, 05 Martie 2010, ora 16:57

1093 citiri

Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, l-a ironizat pe Gigi Becali spunand ca singurul blat pe care il va mai face in acest sezon va fi chiar cu marea rivala Steaua.

"Singurul blat pe care-l mai fac e chiar cu Gigi, sa-l mai bat o data ca in tur! Asa vorbeste Gigi mereu, cred ca a zis chestiile astea ca pe niste glume. Acum mi-au venit in minte amintiri placute.

Ma gandesc la golul pe care l-a marcat Tamas in Ghencea in toamna. Sau cand am batut Steaua in primavara 2008 cu 2-1 si a pierdut titlul. Nu pot uita 'mitraliera' lui Bratu. Sau golurile lui Catalin Munteanu, Danciulescu, Niculescu din victoria cu 4-2 de Paste. Ori fabuloasa faza a lui Dennis Serban la 1-0, cand a insirat toata echipa Stelei si a dat golul victoriei. Asta e realitate, nu cofetarie!", a declarat Borcea conform Gazetei Sporturilor.

Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a anuntat recent ca finalul acestui sezon va fi unul marcat de jocurile de culise, campioana urmand a fi hotarata in afara gazonului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)