Borcea: Mai am un singur dor, Dinamo in Liga Campionilor

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 12:28

1691 citiri

Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, spune ca mai are o singura dorinta in fotbal, aceea de a-i vedea pe "caini" in grupele Ligii Campionilor, iar dupa ce si-o va indeplini se va retrage.

"Viata mi-a oferit totul, mai am un singur dor: sa joace Dinamo in Liga Campionilor. Dupa aceea ma retrag, iar in locul meu il voi propune pe Florin Prunea", a spus Borcea pentru Click.

Oficialul "ros-albilor" este increzator ca in acest sezon Dinamo va sparge ghinionul si se va califica pana la urma in grupele Ligii Campionilor.

"Anul asta se va sparge ghinionul. Acum trei sezoane a fost acea semifinala Liverpool - Chelsea, care ne-a adus in fata lui Lazio Roma, echipa pe care am avut-o in mana trei reprize din patru.

Anul trecut ne-am batut singuri in Liga I, dupa ce am fost pe primul loc 27 de etape. Nu ne-am calificat direct, iar in tururile preliminare am avut parte de adversari grei, inclusiv Manchester United, spre deosebire de Steaua, care a jucat tot timpul cu formatii accesibile", a mai spus Borcea.

Dinamo se afla pe locul 5 in clasamentul Ligii I, la 3 puncte in spatele liderului CFR Cluj, si trebuie sa castige titlul pentru a se califica direct in grupele Ligii Campionilor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)