Videanu: Ce nu au reusit comunistii in 50 de ani a reusit Antonescu in cateva zile

Autor: Lucian Hainarosie

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 19:27

4143 citiri

Foto: Realitatea Tv

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, considera ca liderul PNL, Crin Antonescu, a reusit sa "ingroape" partidul pe care il conduce prin crearea unei aliante cu PSD.

"Ce nu au reusit comunistii pret de 50 de ani, sa ingroape liberalii, a reusit Crin Antonescu in cateva zile. PD-L este singurul partid autentic de dreapta din tara", a declarat prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu, pentru Ziare.com.

Acesta considera ca liderii "Aliantei socialiste" se tem teribil de Basescu si de PD-L daca au facut acest "mariaj contra naturii".

"Crearea Aliantei socialiste PNL-PSD-PC clarifica scena politica. Acum s-au conturat, evident, doua poluri: cel de dreapta, reprezentat de PD-L si de UDMR, si cel de stanga, format din PNL, PSD si PC. Este evident ca liderii Aliantei socialiste se tem teribil de PD-L si de Traian Basescu din moment ce au facut acest mariaj contra naturii, trei in unul, doar, doar vor putea stopa efectele reformei si forta PD-L", a precizat Adriean Videanu.

El a spus ca abia acum aceasta alianta socialista poate spera sa se apropie de dimensiunea PD-L ca forta politica.

"Aceasta constructie politica este o incercare de maturizare a lui Crin Antonescu si a lui Victor Ponta, pionerii lui Ion Iliescu. Am mari indoieli ca exista din partea liderilor PSD si PNL o intentie de tratare mai serioasa a problemelor economice si politice ale tarii", a mai spus fostul ministru al Economiei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (39)