Timisenii care au votat cu Antonescu nu vor ca PNL sa guverneze cu PD-L

Duminica, 13 Decembrie 2009, ora 16:30

926 citiri

PNL Timisoara a efectuat un sondaj telefonic in randul a 4.000 de timiseni cu drept de vot in privinta intrarii liberalilor la guvernare alaturi de PD-L, iar rezultatul indica faptul ca alegatorii lui Crin Antonescu nu isi doresc asta.

"Facem un sondaj telefonic, pe 4.000 de persoane, pentru a vedea daca alegatorii nostri doresc sau nu doresc ca Partidul National Liberal sa participe la guvernarea Romaniei, in contextul in care nu vom abdica de la principiile liberale. Este un sondaj informativ, nu stiu cat va cantari, el va fi prezentat in Delegatia Permanenta a partidului, la nivel national. A fost o decizie a mea personala sa lansez acest sondaj", a spus deputatul Horia Cristian, informeaza Amos News.

Dintre timisenii care au votat cu Crin Antonescu, au spus DA la o guvernare cu PD-L -232 votanti (23%), respectiv NU la guvernare cu PD-L - 732 votanti (74 procente).

S-au abtinut de la un raspuns 23 de persoane. Rezultatele sondajului vor fi prezentate, luni, la Bucuresti, Delegatiei Permanente a PNL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)