Antonescu: BEC se va raporta la sentinta ICCJ, asa ca Diaconu nu va rezolva nimic

Sambata, 22 Martie 2014, ora 15:20

1470 citiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, la Braila, ca Mircea Diaconu probabil va strange semnaturile de sustinere pentru a-si depune candidatura la europarlamentare, insa BEC se va raporta la sentinta ICCJ si fostul liberal nu va rezolva nimic.

"Omul are dreptul de a alege, ca persoana individuala aceste forme (...) Eu inteleg dorinta domnului Diaconu de a dovedi ca nu e vinovat. Dar de fapt nu asta se va discuta acum, chiar daca domnul Diaconu va strange semnaturile si se vor duce la BEC. BEC se va raporta la o sentinta a Inaltei Curti si nu se va rezolva nimic", a spus Antonescu.

Totodata, liderul PNL a sustinut ca Mircea Diaconu a beneficiat de toata sustinerea partidului in momentul in care nu era vorba despre o problema legata de o sentinta definitiva a ICCJ.

"PNL nu l-a alungat asa, pur si simplu, pe domnul Diaconu, pe care il pretuim si pe care am aratat in tot acest timp de cand a venit in PNL ca il pretuim, ganditi-va totusi ca l-am propus si l-am sustinut senator pe domnul Diaconu, ca eu l-am propus pe domnul Diaconu ministru din umbra si ministru din soare, cand am venit la lumina, cand am facut un Guvern, si a fost ministru al PNL, intr-un partid in care existau mai multi pretendenti la aceasta postura", a declarat Antonescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (2)