Crime pe modelul Caracal. Cazurile femeilor violate, omorâte și incendiate, petrecute în interval de doi ani la Tulcea

Autor: Diana Frincu

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 22:00

5209 citiri

Crime pe modelul Caracal, la Tulccea FOTO Hepta

Două crime săvârșite la o distanță de doi ani în Tulcea pare că au avut drept model tragedia de la Caracal.

Două femei, din zona Slava Rusă, au fost violate, omorâte și apoi incendiate de către criminali care au încercat să scape de cadavre imitând scenariul gândit de Gheorghe Dincă, monstrul care a curmat viața Alexandrei Măceşanu (15 ani) și Luizei Melencu (18 ani).

Prima crimă din Tulcea s-a petrecut în decembrie 2020, între Crăciun și Revelion. Criminalul, Dumitru Chersan, a fost trezit din somn de Evdochia S. o femeie care venise în vizită să-i aducă pomană, mâncare și haine. În loc de ”Bogdaproste”, bărbatul și-a atacat binefăcătoarea, a dezbrăcat-o, a siluit-o, pentru ca, în cele din urmă să o strângă de gât până ce femeia și-a dat duhul.

Cadavrul a fost lăsat în pat, în timp ce Chersan a mers în sat să bea cu vecinii. Întors acasă, și-a dat seama că nepoții săi au văzut trupul femeii în casă, așa că a decis să scape de urme. L-a dus în grădina din spatele locuinței, a acoperit cadavrul cu haine și pungi și i-a dat foc. Unul dintre nepoți a văzut flăcările și a mers să vadă ce arde. Cu un băț, a înlăturat hainele incendiate parțial și așa a descoperit grozăvia.

Speriat, tânărul a mers în sat, la primărie, să anunțe autoritățile. Aici a dat peste șoferul primarului, omul care în cele din urmă a și dat alerta. Chersan a fost condamnat deja de Tribunalul Tulcea, pe 20 aprilie 2021, la 20 de ani de închisoare. Sentința nu a fost contestată la instanța superioară, iar Chersan a fost încarcerat la un penitenciar de maximă siguranță.

La doi ani de la această primă crimă, o altă femeie din Tulcea este violată, ucisă și apoi incendiată. Nenorocirea s-a petrecut în noaptea de 29 octombrie 2022. Criminalul nu a fost identificat imediat, iar cel care a fost bănuit inițial (Chersan) era deja încarcerat. Abia pe 9 noiembrie 2022 este depistat criminalul, un vecin al victimei, Nedelcu Florin Simion.

În noaptea crimei, bărbatul a mers peste vecina sa, a violat-o, apoi a omorât-o cu mai multe lovituri de topor. Ca să ascundă fapta, individul a dat foc casei. La necropsie s-a descoperit că femeia nu murise de moarte bună, având mai multe răni pe craniu.

Suspectul a fost prins la mai bine de două săptămâni de la săvârșirea faptei, fiind trimis în judecată pentru omor calificat, viol, distrugere şi profanare de cadavre sau morminte. Dosarul acestuia se află tot pe rolul Tribunalului Tulcea care a decis să amâne pronunțarea pentru data de 11 aprilie 2023.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Citește și:
Greșeala fatală făcută de femeia ucisă în accidentul provocat intenționat de soțul turbat de gelozie. Un mesaj trimis greșit a stârnit furia: ”O omor, o bag în stâlp” VIDEO
Doi polițiști și un paramedic din SUA au fost împușcați mortal, în timpul unei intervenții la o dispută familială. ”Ne rupe sufletul” FOTO/VIDEO
Un academician american descifrează mesajul înfricoșător al lui Putin: ”Te vom găsi oriunde în lume și te vom ucide”
Unele alimente produc o boală gravă, au descoperit medicii: Distrug mușchii și apoi moarte prematură

Sursa: Ziare.com

#crima, #Caracal, #femei violate, #cadavru incendiat, #tulcea , #crima

Vezi comentariile (1)