Ce spune Messi despre performanta Argentinei la Cupa Mondiala

Colaborator: Dumitru Constantinescu

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 09:48

2731 citiri

Foto: goal.com

Lionel Messi a vorbit despre performanta echipei sale nationale la Campionatul Mondial din Brazilia si le-a multumit suporterilor pentru sprijinul aratat.

Messi este mandru ca a ajuns cu Argentina in aceasta faza a competitiei si priveste cu incredere urmatoarele provocari internatioanle ale echipei lui nationale, scrie Goal. Formatia pregatita de Alejandro Sabella a reusit ceea ce nu a putut face nicio alta generatie de fotbalisti a Argentinei din 1990 pana in prezent.

Jucatorul Barcelonei a tinut sa spuna ca nu priveste in trecut, ci in viitor, la partidele care vor urma. El e incantat si de faptul ca atitudinea oamenilor din tara sa fata de jucatorii Argentinei este din nou una pozitiva.

"Vreau sa va multumesc pentru tot sprijinul pe care ni l-ati oferit de cand s-a terminat Campionatul Mondial. Este minunat sa vad ca intreaga tara e entuziasmata din nou de echipa nationala. Acum avem in fata noi provocari pe care le vom aborda cu aceeasi daruire. Multumiri tuturor. Va imbratisez!", a tinut sa le transmita acesta tuturor conationalilor.

Argentina vrea sa isi ia revansa la urmatoarea competitie majora, Copa America, care sa va desfasura anul viitor. Aceasta se anunta mai palpitanta ca de obicei, dat fiind faptul ca numeroase formatii de pe continentul american au impresionat la turneul final din Brazilia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu