Presa elvetiana, reactii dure dupa remiza cu Steaua din Liga Campionilor

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 07:19

4797 citiri

Foto: Blick

Jurnalistii elvetieni au avut reactii dure la adresa jucatorilor lui Murat Yakin dupa remiza dramatica pe care FC Basel a obtinut-o in fata Stelei.

Publicatia New Zurcher Zeitung considera ca FC Basel a scapat ieftin in confruntarea cu Steaua, datorita interventiilor pe care portarul Sommer le-a avut.

"Bonusul luat in victoria cu Chelsea a fost anulat de cele doua remize pe care le-am obtinut in fata Stelei. Multumirile noastre catre portarul Yann Sommer. Putea fi mai rau de o remiza! Romanii au fost robusti, excelent organizati si extrem de agresivi", a notat New Zurcher Zeitung.

In schimb, jurnalistii de la Blick l-au gasit vinovat pe antrenorul Murat Yakin.

"Acum ce-a fost, Yakin?", a titrat sursa citata, care a mentionat ca antrenorul ar trebui sa demisioneze deoarece "lucrurile nu mai merg".

Pe de alta parte, Bazonline a evidentiat greselile din defensiva elvetienilor, care au dus la golul lui Piovaccari.

"Szukala a surprins cu o pasa de peste 50 de metri care i-a lasat fara replica pe fundasii Schar si Ivanov. Federico Piovaccari a beneficiat de timingul gresit", a comentat Bazonline.

Steaua, remiza dramatica cu Basel in Champions League (Video)

Steaua a terminat la egalitate cu FC Basel, scor 1-1, intr-un meci din grupa E a Ligii Campionilor. Golul stelistilor a fost marcat de italianul Federico Piovaccari.

Dupa patru etape, Steaua ocupa ultimul loc in grupa, cu 2 puncte, in timp ce FC Basel este pe trei, cu 5 puncte. Chelsea e lider, cu 9 puncte, iar Schalke este pe doi, cu 6 puncte.

Etapa urmatoare, Steaua va primi vizita lui Schalke 04, in timp ce Chelsea se va deplasa la Basel.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu