Tamas, ridiculizat de presedintele CFR-ului: A venit, a baut, a plecat!

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 12:54

3218 citiri

Gabi Tamas a fost ridiculizat de presedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Omul care l-a dat afara pe fostul international sustine ca a luat decizia dupa betiile in care a fost implicat fundasul in varsta de 29 de ani si nu a ezitat sa-l ridiculizeze pe acesta.

"Tot ce s-a intamplat in ultimele zile ne-a facut sa luam aceasta decizie. Unele evenimente au aparut in presa si altele nu. Am analizat mai atent imaginile acelea si le-am coroborat cu alte informatii pe care le-am primit. Am realizat multe lucruri. Pentru Tamas, expresia veni, vidi, vici se poate traduce prin am venit, am baut, am plecat.

Am spus ca Tamas a facut o petrecere de bun venit, dar, de fapt, a fost petrecerea de adio. Cea de bun venit a fost inainte, nu spun mai multe. Sunt foarte dezamagit de el, dar in fotbal nu poti face performanta daca pierzi noptile.

Am apucat sa-l legitimam. In ziua in care am discutat cu el, a venit si carnetul de la Bucuresti si i-am spus secretarului sa-l duca inapoi, ca nu mai ramane la noi. Acum nu mai poate juca la o alta echipa pana in iarna. I-am spus si in calitate de medic ca nu e bine ce face si ca ficatul lui va avea de suferit", a explicat Iuliu Muresan la Sport.ro.

Gabi Tamas, dat afara de la CFR Cluj

Gabi Tamas a fost dat afara de la CFR Cluj la doar o saptamana dupa ce fusese transferat.

Tamas s-a imbatat din nou si a facut scandal si la Cluj (Video)

Oficialii gruparii din Gruia au luat aceasta decizie dupa ce jucatorul a fost implicat in mai multe scandaluri, toate pe fondul consumului de alcool.

M.D.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)