Presa engleza, despre victoria obtinuta de CFR Cluj pe "Teatrul Viselor"

Autor: Ciprian Florea

Joi, 06 Decembrie 2012, ora 17:09

5850 citiri

Dupa infrangerea cu CFR Cluj, presa engleza se arata ingrijorata de evolutia echipei Manchester United inaintea derbiului cu marea rivala City.

"Meciul cu CFR Cluj a incheiat o campanie satisfacatoare, insa numai daca facem o comparatie cu ce s-a intamplat anul trecut, cand United a ratat calificarea in optimi. In orice caz, echipa lui Ferguson a pierdut a doua partida consecutiva in Liga Campionilor si evolutia jucatorilor a fost modesta.

CFR Cluj a obtinut o victorie istorica si 10 puncte in grupa, insa, din nefericire pentru ei, vor fi nevoiti sa joace doar in Europa League dupa ce Galatasaray s-a impus la Braga. A fost insa noaptea lor si au castigat printr-un gol cu adevarat spectaculos, in timp ce United a jucat fara inspiratie", a notat publicatia Daily Mail.

Cei de la The Sun au remarcat faptul ca Manchester United continua sa aibe probleme in faza defensiva si si-au exprimat ingrijorarea inaintea derbiului cu City.

"Daca va juca la fel si in derbiul cu City, atunci United va pierde. E adevarat ca Ferguson va face multe modificari, dar slabiciunile din faza defensiva continua sa afecteze echipa", a scris sursa citata, care, in mod surprinzator, la declarat omul meciului pe atacantul Danny Welbeck.

"United a fost impietrita de lovitura fulgeratoare a lui Luis Alberto", a titrat cotidianul The Guardian, care a notat ca "apararea comica l-ar putea costa pe Ferguson in partida cu Mancheste City".

"Un meci care mai mult ne-a adormit i-a stricat statistica lui Sir Alex Ferguson, iar United a incasat primul gol pentru a 15-a oara in 23 de partide. Asa cum era de asteptat, United a abordat meciul din postura de castigatoare a grupei, in timp ce echipa din Cluj spera sa obtina un rezultat mai bun decat Galatasaray. Insa turcii au batut si s-au calificat in optimi. Luis Alberto si-a pus amprenta pe rezultat cu un sut de la 25 de metri", a continuat sursa citata.

CFR Cluj castiga la Manchester, dar rateaza calificarea in optimile Ligii Campionilor! (Video)

CFR Cluj a realizat imposibilul in Anglia, impunandu-se cu 1-0 in fata celor de la Manchester United, dar a ratat calificarea in optimile Ligii Campionilor, urmand sa evolueze in saisprezecimile de finala ale Europa League.

Situatia finala in grupa CFR-ului: Rezultate si clasament final

Campioana Romaniei a obtinut un rezultat istoric pe "Old Trafford", devenind prima formatie din Liga 1 care se impune pe terenul celor de la Manchester United. Din pacate, succesul de pe "Teatrul Viselor" n-a coincis si cu marele vis al fotbalului romanesc, calificarea in optimile Champions League.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)