Bistrita se disculpa: N-am facut blat cu CFR Cluj

Vineri, 30 Ianuarie 2009, ora 16:07

736 citiri

Intr-o interventie televizata, patronul Stelei, Gigi Becali, a acuzat voalat Gloria Bistrita ca a facut un aranjament cu CFR Cluj in returul campionatului trecut.

Presedintele bistritenilor, Ioan Horoba, a reactionat prompt declarand ca nici macar nu se pune problema unui blat cu Clujul, adaugand ca a refuzat chiar un "stimulent" de la Becali pentru acel meci.

"Dupa cum a spus si Gigi Becali, noi am refuzat din start oferta lui de premiere, pentru ca n-am vrut sa fim implicati in asa ceva, avand in vedere ca regulamentul ne interzicea asemenea practici! Apoi lumea a spus ca ne-am combinat cu ceilalti, cu CFR-ul, pentru ca am jucat cu mai multe rezerve, dar n-a fost asa.

Nelutu Sabau a introdus cea mai buna echipa posibila la acel meci, dar a preferat sa-si protejeze jucatorii pentru meciul decisiv cu Pandurii din ultima etapa. Noi, daca pierdeam cu Pandurii si Ceahlaul batea la Craiova, retrogradam!

E posibil ca tot acest scandal al stenogramelor sa fie regizat impotriva lui Gigi Becali, dar eu am o parere foarte buna despre el si chiar avem o relatie de prietenie. Cu toate acestea, am refuzat banii sai. Eu il inteleg totusi, ca ar fi facut orice pentru ca echipa lui castige", a declarat Horoba pentru gsp.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu