Senatorul Magureanu ameninta finantistii ca sa nu-i controleze firmele

Joi, 26 Iulie 2012, ora 16:07

2831 citiri

Foto: Arhiva

Senatorul Cezar Magureanu a amenintat-o pe directoarea Administratiei Financiare de la Giurgiu pentru a nu mai controla anumite firme. Politicianul a ajuns joi la DIICOT pentru a da declaratii.

Conform Romania TV, directoarea Finantelor de la Giurgiu a spus procurorilor ca Cezar Magureanu a amenintat-o cu Comisia de Abuzuri a Parlamentului daca nu va inceta sa controleze firmele unor apropiati ai sai. De asemenea, ca un avertisment, femeia a fost chemata in biroul sefului AVAS, Sorin Blejnar, unde i s-a cerut o situatie detaliata a controalelor pe care le-a facut.

Procurorii sunt in posesia unor inregistrari, in care senatorul Magureanu se plangea unei persoane de la IGP ca firmele sale sunt sufocate de controale si ca a apelat si la Sorin Blejnar pentru a face ceva in acest sens.

De asemenea, in acelasi dosar, directorul general adjunct al ANAF, Nicusor Dragan, este acuzat ca a blocat controale si ca a incercat sa ascunda fapte de evaziune fiscala, provocand astfel prejudicii la bugetul statului in valoare de zeci de milioane de euro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)