Catalin Voicu a fost adus la sediul DNA (Video)

Luni, 10 Mai 2010, ora 09:16

1512 citiri

Foto: Arhiva

Catalin Voicu a fost adus, luni dimineata, la sediul DNA, unde procurorii urmeaza sa-i prezinte materialul de urmarire penala.

La sediul DNA au ajuns si oamenii de afaceri Marius Locic si Costel Casuneanu, informeaza Antena 3.

ICCJ a amanat, martea trecuta, pentru a doua oara, judecarea contestatiei lui Catalin Voicu impotriva NUP-ului pentru infractiuni de siguranta nationala dat de DIICOT.

Mihai Dinu, avocatul lui Catalin Voicu, a cerut Inaltei Curti de Casatie si Justitie (iCCJ), la termenul de marti al procesului privind contestatia senatorului, ca DIICOT sa trimita in instanta intreg dosarul format in acest caz, cerere admisa de magistrati.

Pe de alta parte, procurorul de sedinta a cerut Inaltei Curti sa ceara DIICOT sa precizeze data la care senatorul Voicu a facut plangere la prim-procurorul parchetului impotriva solutiei pe care o contesta in proces. Si aceasta solicitare a fost admisa de magistrati.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, pe 30 martie, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu si, in consecinta, senatorul a fost incarcerat in arestul Politiei Capitalei. Pe 23 aprilie, mandatul de arestare emis pe numele lui Voicu a fost prelungit cu 30 de zile, hotarare ramasa definitiva pe 26 aprilie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu