Români care vor să câștige bani fără să muncească: "Ce activități ai putea face ca să produci 1.000 de euro? Exclus angajarea"

Autor: Bogdan Atanasiu

Duminica, 24 Septembrie 2023, ora 15:43

27993 citiri

Tânăr în căutarea unor idei de afaceri FOTO Pixabay

Unii românii sunt fascinați de ideea de a câștiga bani fără efort. Un bărbat este interesat de posibilitatea de a câștiga 1000 de euro, subliniind că este exclus să se angajeze pentru asta.

În anunțul postat pe Facebook, el nu a precizat nici vârsta, nici pregătirea pe care le are.

"O întrebare poate retorică și poate nepotrivită... dacă nu ai bani, ce activități ai putea face ca să produci 1000 de euro? Exclus angajarea. Asta în ideea că plecând de la experiența realizării primei sume de 1000 de euro vrei să dezvolți pentru mai mult.", a scris aceesta pe grupul Tineri antreprenori- sfaturi, idei și business.

"Orice meserie știută este o brățară de aur"

În comentarii, unii i-au dat sfaturi, alții l-au ironizat.

"Toată lumea da sfaturi, dar nimeni nu te întreabă ce știi să faci. Bani nu poți face dacă nu știi să faci nimic, iar dacă ai o meserie, 1000 de euro poți să faci și într-o zi."

"Ceva tâmplărie.", a precizat autorul postării.

"Mobilier din lemn. Șezlonguri de exemplu. Se vând cu 200 lei bucată, dată îți faci matrițe pt ele. Orice meserie știută este o brățară de aur. O poți valorifica foarte ușor cu un minim de efort. Apelează la cineva care face deja ce îți doreșți tu să faci, și vei fi surprins când vei află că te poate ajută cu orice informație ai nevoie."

"Când îți faci firmă crezi că numai vei câștiga? Mulți bani se vor duce pe taxe și impozite, contabil, furnizori, cheltuielile firmei curent, chirie, internet, softuri etc. Poate la final să speri că vei rămâne cu 1000 euro curați. O rețetă nu are nimeni cred. Totul depinde de ce știi să faci și cum vei administra firma. La teorie mulți vor fi grozavi de sfătoși. Dar realitatea bate filmul."

"Urmărește-l pe Giani și îți vei găsi răspunsul"

"Servicii de curățenie, întreținere locuința, pet sitting, diverse reparații ușoare (montat sine pentru perdele, asamblat mobilă etc.), dar o formă legală tot îți trebuie."

"Urmărești "Las Fierbinți"? Dacă nu, poți începe. Dar din acest sitcom, urmărește-l pe Giani și îți vei găsi răspunsul pentru prima mie. După, vezi tu..."

"Livrezi mâncare pe bicicletă 3 săptămâni."

"Dacă nu știi să faci nimic la un anumit nivel și nu ai nici bani de investit în aparatură sau scule, care să facă marea majoritate a muncii pentru tine, angajează-te și gata. Vei câștigă la fel că și cum ai merge să lucrezi cu ziua, însă măcar vei învață ceva dacă îți alegi un job de perspectiva."

"Angajează-te până reușeșți să economisești 1000 de euro din muncă. Apoi mai gândește-te dacă vrei să riști să pierzi cei 1000 de euro într-o afacere sau mai stai angajat încă o perioada că să mai strângi niște bani și să îți poți permite să riști... Nici mie nu mi-a plăcut că angajat. Am rezistat maxim 9 luni la un loc de muncă. Dar acum sunt liber, pe cont propriu și fac ceea ce îmi place."

"Având în vedere că te ai doar pe tine, singura soluție este să valorifici ceea ce șți să faci și să pui osul la treabă..

Chiar dacă ar șți cineva răspunsul la întrebarea ta, nu ți-ar spune-o pentru că sigur ar fi ceva nu chiar în forme legale."

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Veste bună pentru români. De când vom putea călători în Statele Unite fără a mai avea nevoie de viză
Un bărbat care a lucrat în secret în 3 locuri a fost concediat de la două dintre ele: "O mare ușurare!" Suma uriașă pe care a reușit să o câștige
Doctoriță din România, omorâtă în Franța. Motivul pentru care ar fi fost ucisă la două ore după ce s-a cazat
Situațiile în care depășirea pe linia continuă este permisă. Prevederea obscură din Codul Rutier

Sursa: Ziare.com

#castiguri, #romani, #afaceri, #angajare , #stiri sociale

Vezi comentariile (12)