Finală de poveste la Roland-Garros. Rafa Nadal are în față un elev de la propria academie

Autor: Teodor Serban

Vineri, 03 Iunie 2022, ora 23:39

7382 citiri

Casper Ruud

Finala masculină de la Roland-Garros 2022 se va disputa duminică între Rafael Nadal (36 de ani), de 13 ori câștigător la Paris, și norvegianul Casper Ruud (23 de ani), care s-a antrenat în ultimii ani chiar la academia jucătorului spaniol.

Vineri, în a doua semifinală de la Roland-Garros, Casper Ruud (locul 8 ATP) l-a învins pe croatul Marin Cilic (23 ATP), scor 3-6, 6-4, 6-2, 6-2.

În finală, Casper Ruud va evolua împotriva lui Rafael Nadal, o confruntare specială în condițiile în care norvegianul s-a pregătit chiar la academia celebrului tenismen iberic.

Spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP şi favorit 5, s-a calificat, vineri, în finala turneului de la Roland Garros, după ce adversarul său din semifinale, germanul Alexander Zverev, cap de serie 3, a abandonat.

Zverev a abandonat după trei ore şi 13 minute de joc, în setul doi, când scorul general era 7-6 (8) – pentru Nadal, 6-6.

Germanul a urlat de durere şi a părăsit terenul în scaun cu rotile după o accidentare la glezna dreaptă. El a revenit în cârje şi a fost ovaţionat de public şi îmbrăţişat de Nadal.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu