O adolescenta romanca, alaturi de Monica Belluci pe covorul rosu de la Cannes

Luni, 19 Mai 2014, ora 16:35

4355 citiri

Foto: Adevarul

Printre cei care au participat la festivalul de film de la Cannes anul acesta se numara si o adolescenta de 13 ani din Romania, care a jucat intr-o pelicula italiana.

Este vorba despre Alexandra Maria Lungu, nascuta in comuna vranceana Negrilesti, care a interpretat un rol in filmul "Le Meraviglie" (Minunile), alaturi de consacrata acrita Monica Belluci, transmite Adevarul.

Romanca s-a stabilit in Italia impreuna cu parintii, in urma cu mai multi ani. Tot parintii au fost cei care au insotit-o si la festivitatea de la Cannes, acolo unde adolescenta a purtat o creatie Giorgio Armani.

Ea a participat la un casting si a fost aleasa de regizorul filmului dintre alte 2.000 de fete. Filmul este singura pelicula italiana selectata in competitia oficiala de la Cannes de anul acesta, cand se desfasoara cea de-a 67-a editie a festivalului.

Alexandra interpreteaza rolul Gelsominei, fiica cea mare a unei familii de apicultori. Printre scenele pe care le-a filmat a fost si una in care a trebuit sa stea cu niste albine pe fata, ceea ce nu a fost deloc usor pentru adolescenta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu