Găselnița lui Gigi Becali: a luat un atacant de 32 de ani care dă un gol la șase meciuri

Autor: Teodor Serban

Luni, 01 August 2022, ora 17:01

2496 citiri

Bogdan Rusu și Gigi Becali

Gigi Becali a găsit soluția pentru ofensiva FCSB-ului: Bogdan Rusu, de la CS Mioveni. În vârstă de 32 de ani, acesta are doar 12 goluri marcate în Liga I în aproape 80 de meciuri.

Bogdan Rusu a fost prezentat azi de Gigi Becali la palat. Patronul de la FCSB spune că a fost impresionat de un gol marcat cu capul de Rusu contra celor de la CFR Cluj.

”Gol de fotbalist, gol frumos, nu oricine dă gol de acolo cum a dat el, la siguranță. Mai trece ceva, centrare, pac cu capul, nu cum dau unii ba cu ceafa, ba cu umărul. I-am dat telefon lui MM: Băi, știi ceva de Bogdan Rusu? Mâine vreau să îl iei. MM mi-a zis că tot timpul l-a lăudat la emisiune. Spune-mi mie când vezi un jucător, nu la emisiune.

Mi-a zis că nu îl dă și i-am zis să îmi dea mie numărul primarului. I-am dat telefon să vedem dacă îl dă sau nu. Aseară l-am sunat pe el, la pauza meciului. L-am sunat pentru că nu aveam atacant. Nu putem să câștigăm meciuri fără atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis că vrea. Le dau 100.000 de euro, dacă ne calificăm le mai dau o sută și dacă mergem în grupe le mai dau 50.

Am terminat cu el, a venit băiatul și l-au sunat alții de la alte echipe ca ii dau 25 de mii pe luna. A zis că are cuvânt și că merge la București dacă mi-a promis. Din Ardeal l-au sunat. L-am întrebat dacă visa să joace la FCSB. A zis că nu, dar a visat să joace la o echipă care să se bată la titlu”, a declarat Gigi Becali.

Bogdan Rusu a jucat în primul eșalon la Astra Giurgiu, 2010 - 2011 și 2011 - 2012, Hermannstadt, 2018 - 2019, și CS Mioveni, stagiunea trecută și în startul actualei campanii.

12 goluri în 78 de meciuri a marcat Rusu în prima ligă

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu